Baristas at work, Persberichten

De nieuwe smaken van MONIN

22 sep , 2016  

Monin speelt in op de allernieuwste trend om nostalgische smaken onder de aandacht te brengen. Ontwikkeld door het innovatieteam op het hoofdkwartier van Monin zijn de Popcorn siroop, Donut siroop en Milk Chocolate topping een belangrijk onderdeel geworden van het herfst- & winterprogramma die de professionals zullen ondersteunen bij het creëren van spannende seizoensdrankjes. Monin Popcorn en Donut zijn nieuwe, spannende siropen en geven een verrassende smaak aan uw koffiespecials. Maar ook te gebruiken bij melk, ijskoffie, warme chocolademelk en zelfs cocktails.

Monin Milk Chocolate topping heeft een volle cacaosmaak met de typische geur van melk chocolade. Romig met een fluweel zachte authentieke smaak en fijne textuur. Deze topping is rijk van smaak, krachtig en heeft de juiste structuur om als topping te gebruiken. In een handig knijpflacon. Voor barista’s bij diverse toepassingen inzetbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruik in milkshakes, desserts, pannenkoeken of als ijsversiering. Gebruik het in verwarmde melk en creëer je eigen hot chocolate drink.

Monin lanceert drie nieuwe smaken:

Monin Popcorn siroop
Een licht gouden siroop met de intense geur en ronde boterachtige smaak van popcorn.

Monin Donut siroop
Een licht gouden siroop met de geur van vers gebakken donut met een hint van vanille en karamel.

Monin melkchocolade topping
Een zoet zachte melkchocolade topping met een lichte notensmaak.

, , , ,

By



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.